Vacature Leerkracht

Leerkracht in Vlaardingen

Werken

bij UN1EK

Per 1 augustus 2024

1,0 fte

PABO

IKC Het Balkon

IKC Het Balkon is per 1 augustus 2024 op zoek naar een leerkracht voor midden- of bovenbouw. Het betreft een fulltime functie met een vaste aanstelling. We kunnen de baan ook vervullen met 2 parttimers.
Mocht je geïnteresseerd zijn en willen komen kijken op locatie, dan heten we je uiteraard van harte welkom. De koffie/thee staat klaar!

Hier herken jij jezelf in!

Op IKC Het Balkon werken we groepsdoorbroken en kindgericht vanuit onze thuishavens. Zowel in de bovenbouw als in de onderbouw wordt groepsdoorbroken gewerkt. Onze manier van lesgeven proberen we zo betekenisvol en rijk mogelijk te maken. Om dit te versterken zijn er regelmatig gastlessen of gaan we er op uit om te zien hoe dat wat we leren in de praktijk eruit ziet.
Kinderen zijn eigenaar van hun eigen leerproces. Ze leren in een veilige omgeving op een respectvolle manier samenwerken, onderzoeken en flexibel te zijn.
Ons motto is: "De wereld naar binnen en wij naar buiten!"
Op het IKC werken we vanuit thuishavens, van waaruit kinderen op instructieniveau leskrijgen. Het kan zijn dat een kind dan bij een andere leerkracht zit. Je bent eindverantwoordelijk voor alle facetten van het onderwijs.
Ons streven is steeds meer vorm te geven aan het kindgericht aanbod.
Uitgangspunt hierbij is de eigenheid van het kind, waarbij meer variëteit in leerroutes en werkvormen wordt geboden. Door telkens twee opeenvolgende leerjaren in een basisgroep (thuishaven) te combineren en aanbod in instructiegroepen (thuishaven, niveaugroep, jaargroep) per vak te organiseren, wordt meer tegemoet gekomen aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de kinderen.
Op deze manier wordt er meer recht gedaan aan de diversiteit. Dit proces wordt ondersteund door ICT.
Wij vinden het belangrijk dat je oog hebt voor het individu en dat je een open houding hebt. Ook wederzijds respect en een goede relatie, waarin het kind zich gekend weet, vinden wij belangrijk.
Vereiste werkervaring: niet beslist noodzakelijk. Je staat naast ervaren collega's.

Wat bieden wij?

Wij bieden je:

  • Een vast contract; met een proefperiode van 2 maanden
  • Salaris conform CAO PO,L10
  • Goede begeleiding vanuit het IKC
  • Ontwikkelmogelijkheden in teamverband of individueel
  • Je komt te werken in een warm en professioneel team waarin je continu meebouwt aan een goede kwaliteitsstructuur. Samenwerken en elkaar ondersteunen is de dagelijkse praktijk
  • UN1EKe secundaire arbeidsvoorwaarden

Logo van IKC Het Balkon

Daniëlle van Wamelen

IKC directeur

Neem gerust contact met me op voor meer informatie!


Arbeidsvoorwaarden

We willen een werkomgeving creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket is een vereiste om onze medewerkers te binden en boeien.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Over de locatie

IKC Het Balkon biedt onderwijs en opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Baby's en peuters binnen de hele dagopvang en kinderen van leerjaar 1 t/m 8 kunnen er spelen, ontdekken, ontwikkelen, leren en ontspannen, zowel binnen als buiten schooltijd. In ons IKC werken we als één team samen aan de totale ontwikkeling van kinderen en hebben we onze aanpak, visie en pedagogisch klimaat op elkaar afgestemd.

LEERKRACHT BOVENBOUW IKC KETHEL

Per 1 augustus 2024

0,4-1,0 fte

IKC Kethel

IKC Kethel is met ingang van 1 augustus 2024 op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw voor 0,4-1,0 fte, werkdagen in overleg.Je wordt groepsleerkracht op ons kleinschalige IKC in Schiedam Noord. De keuze v

0,2 - 1,0 fte

Kindcentrum De Ark

IKC De Ark is per 1 augustus 2024 op zoek naar een leerkracht voor groep 5 of 6 met een beschikbaarheid van 0,2 - 1,0 fte (werkdagen in overleg).Op De Ark werken wij aan passend onderwijs voor de leerlingen. Wi

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent - dat is de kern van onze sturingsfilosofie.


Functie:leerkracht
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting UN1EK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Berkel en Rodenrijskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de berkel-en-rodenrijskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures berkel en rodenrijs
  2. Leerkracht Stichting UN1EK 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures