Vacature Service Manager

Service Manager in Bergschenhoek

  • Redactie
  • 21-12-2023

Service Manager in

Contact

Service & onderhoud

Fulltime

  • Wat bieden wij?
  • Functie eisen

Neem contact met ons op!

Vul het formulier in en ons team komt met een antwoord binnen 1 werkdag.

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging te zijn wij op zoek naar een Service Manager. Heb je reeds ervaring in een soortgelijke functie in een relevante sector en wil je de stap maken naar een nieuwe, leuke werkgever waar je echt een verschil kunt maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze spilfunctie ben je het visitekaartje van Wittebrug. Je bent verantwoordelijk voor de Aftersales receptie en werkplaats. Je geeft direct leiding aan de medewerkers op de receptie en aan de chef werkplaats. In overleg met de chef werkplaats draag je zorg voor een efficiënte planning en een goede taakverdeling voor alle medewerkers in de werkplaats. Ook zorg je voor een goede samenwerking tussen de werkplaatsreceptie, de werkplaats en het magazijn.

Je bent in staat medewerkers te motiveren en jouw team optimaal te laten presteren.

Klanttevredenheid en klantvriendelijkheid vinden wij heel erg belangrijk. Jij straalt dit uit. Je hebt een positieve inslag, een zeer klantgerichte open instelling en brengt positieve energie.

Wat bieden we?

Wittebrug behoort tot de top 10 dealerholdings van Nederland. Wittebrug is erkend dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Hyundai, Peugeot, Opel, DS Automobiles, Citroën, Lancia, Jeep, Fiat, Alfa Romeo en Abarth en opereert vanuit 19 vestigingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Westland, Leiden, Rijnmond en de Duin- en Bollenstreek.
Naast de verkoop van- en service & onderhoud aan onze merken, biedt Wittebrug meer dan auto's, namelijk: • bedrijfswagens en ombouw • fietsen • lease • verhuur • verzekeringen • schadeherstel
Werken bij Wittebrug is leuk en biedt door haar diversiteit en schaalgrootte veel mogelijkheden. Bij Wittebrug werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. Wittebrug is een gezonde, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je jezelf in verschillende disciplines kan (blijven) ontwikkelen.

Een veelzijdige functie binnen een leuk en enthousiast team

Een marktconform salaris wat past bij je ervaring en talenten

Een aantrekkelijke pensioenregeling + aanvullende regeling

Een hele scherpe Private Lease regeling voor personeel

Een meer dan stabiele werkgever met succesvolle merken

Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes organiseert

Klik voor meer Wat bieden we?

Denk je dat we bij elkaar passen? Leuk! Solliciteer snel!


Functie: service manager Startdatum: 20-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wittebrug via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:service manager
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wittebrug via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Berkel en Rodenrijskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de berkel-en-rodenrijskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Berkel en Rodenrijs
  2. Service Manager Wittebrug 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures