WATERSCHAPSBLADHoogheemraadschap van Delfland – aanvraag Watervergunning - Mercuriusstraat, gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Z-23-107542Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben een aanvraag voor een watervergunning ontvangen op 19 december 2023 voor het aanleggen van natuurvriendelijke oevers op de locatie ter hoogte van Mercuriusstraat 35, gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs).Deze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium niet mogelijk. Als er over deze aanvraag beslist is, wordt de beschikking op de aanvraag ook bekendgemaakt. Tegen die beschikking kunt u wel bezwaar maken.De aanvraag kunt u raadplegen via de bijlage bij deze publicatie. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC) via loket@hhdelfland.nl, graag onder vermelding van het boven in dit document genoemde zaaknummer.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Berkel en Rodenrijs. Bekijk alle Bekendmakingen Berkel en Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs.

https://berkelenrodenrijskrant.nl/bekendmakingen-berkel-en-rodenrijs/

Deel dit bericht:

Redactie Berkel en Rodenrijskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Berkel en Rodenrijskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerde berichten